Et fantastisk sted

Intet mindre end fantastisk sted med fantastiske jordemødre, som virkelig brænder for deres fag. Vi er lykkelige over, at vi kunne føde der og det var en kæmpe oplevelse, selv som 2. gangs fødende.

Helene Carillo


Et fantastisk team af rolige og erfarne jordemødre

På Roskilde fødeklinik er der et fantastisk team af rolige og erfarne jordemødre, som man lærer at kende, samt dejlige omgivelser. Det er det bedste valg, jeg kunne træffe ift. min fødsel. Der er tid til den gode snak om det, der rør sig i en, og de kender ens behov. Tak for jer.

Nadja Skov Nielsen


I har hver især en plads i mit hjerte

Grundet en mareridts fødsel på sygehuset (jordemor) med vores første barn, valgte vi at undersøge mulighederne, der jeg blev gravid igen, frygten og oplevelse fra min første fødsel, sad stadig dybt i mig. Så faldt vi over Roskilde fødeklinik.

Fra første gang min kæreste og jeg trådte foden inden for i klinikken, var vi ikke sekund i tvivl om, at det var der vi skulle føde. Allerede ved første samtale med Jacqueline kunne jeg mærke håb for ro. Deres nærvær, omsorg og forståelse kunne man bare føle med det samme. På intet tidspunkt i forløbet fik man følelsen af, at der ikke var tid til en, eller man blev til side sat. De 4 kompetente og fantastiske jordmødre er i en liga for sig. I har hver og én en plads i mit hjerte. Vil aldrig glemme jer.

TAK FOR JER!!!!!

Så til alle jer der er i tvivl hvor i skal føde, gør jeg selv den tjeneste og kig forbi dem. I bliver ikke skuffet.

Marija Maro


Bare Roskilde Fødeklinik havde været her, da vi fik vores første barn

Den varme og professionelle tilgang til hele fødselsforløbet er, som det burde være for alle. Bare dette sted var der, da vi fik vores første. For der er en ro, der gør man næste føler sig hjemme.

Thomas Eschelund


Professionelle og omsorgsfulde jordemødre med ro, varme og sindsro

Bedste oplevelse i verden. Professionelle og omsorgsfulde jordemødre med ro, varme og sindsro. Det var klart vores allerbedste valg at gå til fødselsforberedelse og føde i disse smukke omgivelser.

Nikoline Lohmann


Rammerne er perfekte og trygge

13. december 2018 kom vores dejlige dreng til verden på Roskilde fødeklinik. Som førstegangsfødende var min kæreste og jeg ikke forudindtaget om det at føde på et sygehus, men vi (og nok især jeg) havde en ret klar idé om, hvad vi ikke kunne tænke os .. og efter en samtale med jordmoder Lea var vi bare helt trygge og slet ikke tvivl.

Fødslen gik over alt forventning og ligesom vi kun kunne have drømt om. Rammerne er perfekte og ikke mindst trygge og yderst kompetente.
Vi vil for altid tænke tilbage på oplevelsen med kærlighed.

Annemette Hauer Jensen


På Roskilde fødeklinik følte vi os mødt og lyttet til

Min kæreste og jeg havde den bedste oplevelse med Roskilde Fødeklinik. Vi savnede et alternativ til det meget effektiviserede hospital. På Roskilde fødeklinik følte vi os mødt og lyttet til som individer frem for et nummer i rækken. Fødslen blev en endnu bedre oplevelse end vi havde kunne forestille os. Klinikken får vores varmeste anbefalinger

Tina Sødring Sørensen


Professionelle, dygtige, kærlige og imødekommende jordemødre

Helt igennem fantastisk sted! Professionelle, dygtige, kærlige og imødekommende jordemødre, følelsen af tryghed og afslappende og rolige rammer!! Havde en super fødsel – tak til Ulricce og for dette sted! Vil varmt anbefale Roskilde Fødeklinik!

Mette Træden Pedersen


Meget kærlige og professionelle jordemødre, der virkelig skaber tryghed

Meget kærlige og professionelle jordemødre, der virkelig skaber tryghed. Selvom vores fødsel endte ude på hospitalet, var vi trygge hele vejen igennem, med Suzanne med som jordemoder fra klinikken. Alle anbefalinger herfra!♥️

Mille Ingerslev Nordborg


I er et team af fagligt velfunderede, eftertænksomme, hjertevarme og så kompetente mennesker

Har født vores dejlige datter hos jer og vil rose jer til skyerne, det har været den dejligste oplevelse, som vi aldrig vil være foruden ❤️ I er et team af fagligt velfunderede, eftertænksomme, hjertevarme og så kompetente mennesker, tusind tak for jer og jeres dejlige måde at tænke på. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at føde på Roskilde Fødeklinik ❤️❤️🤰 tusind tak for den dejligste oplevelse!

Mette Kroløkke Lyskjær


Læs mange flere anmeldelser på Facebook lige her.